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Salvatore Carpenzano

Salvatore Carpenzano

Dietro la creatività che il giovane e già molto apprezzato chef Salvatore Carpenzano, mette a servizio dell’alta qualità dei semilavorati Cassibba, c’è la volontà di mettere in luce ed esaltare ogni sapore.
Abbinati ad un vino leggero come spuntini veloci o in sostituzione dell’antipasto o accompagnati a un drink durante l’happy hour, i finger food Cassibba, fatti con materie di prima scelta e seguendo ricette semplici da realizzare, sanno rubare l’occhio e soddisfare il palato.

Chicken salad in basket and sweet-and-sour vegetables

Composition
chicken breast
sweet-and-sour carrots and marrows

Makes 10 square mignon shortcrust tartelettes with cuttlefish taste


Chicken breast

200 g. -Chicken breast
50 g. - Oil
to taste - Sale/Salt

Method
Cook the chicken breast for about 20 minutes in boiling water. When cooked, fray and dress with salt and oil.


Sweet-and-sour vegetables

n. 4 - Carrots
n. 4 - Marrows
to taste - Vinegar
30 g. - Sugar

Method
Cut the carrots and the marrows into short, thin strips and put in the frying pan with sugar a pinch of salt for 3 minutes and blend with a white vinegar.


Preparing the dish
Place the chicken breast in the middle of the pastry cup and garnish with a nest of sweet-and-sour vegetables.